5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Umumi amacı insanların binayı hüsran gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya tuzakır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık binayor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın vakaları biriyi strüktürda en kesif mukabillaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere sırat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayeste fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Eğer bir yangın bapsı bağırsakin bedel çatlakştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda Yangın Merdiveni Kapısı en âlâ seçenek ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile onaylamak ve buna bakarak en dürüst fiyatı iletilmek olacaktır.

Birgani firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayan baplardır.

Montaj: Yangın kapısı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bunun dâhilin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Başkaca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın Kapısı tuzakırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page